Elevsamfundets legat 2015


blev tildelt Anna Kjær Jensen

som har sendt os denne tak og oplysninger om sig selv


Jeg kan ikke takke nok for de anerkendende og meget rosende ord, som jeg fik fredag den 26/06-2015 ved modtagelse af Elevsamfundets legat. Jeg havde bestemt ikke regnet med, at jeg skulle gå fra dimissionen med et legat og det er mig derfor en meget stor ære, og jeg er dybt ydmyg over dette. Tusind tak!

Jeg hedder Anna Kjær Jensen, og jeg er lige blevet færdig med 3 skønne år på Aabenraa Statsskole! Da jeg startede på skolen tilbage i august 2012 kom jeg fra et fantastisk år på Nordborg Slots Efterskole, og jeg glædede mig til at påbegynde 3 år fyldt med en masse glæde, farve og fest – ligesom på efterskolen.

Jeg endte i papegøjeklassen 1.u, hvilken var repræsenteret af 5 forskellige studieretninger – selv havde jeg oprindelig valgt bioteknologilinjen. Efter endt grundforløb havde jeg dog fået så gode relationer i u-klassen, og jeg valgte derfor sammen med 15 andre elever at blive i klassen. Vi var så privilegeret at blive oprettet på trods af vores lave elevtal. Her knap 3 år efter er vi 13 elever fra 3.u, der er dimitteret sammen, og vi er vist alle enige om, at vi har været ufattelig heldige med vores lærerteam, der hele vejen igennem har været dedikerede og ambitiøse med vores undervisningsniveau. Kun 13 elever samlet i én klasse har givet en intimitet og tryghed, som jeg aldrig ville have været foruden. Når jeg skal læse videre efter et sabbatår med arbejde og rejse, så vil jeg uden tvivl tænke tilbage på lille 3.u, når jeg sidder i de store foredragssale sammen med 100 andre medstuderende med tanken: ”Hvor havde vi det godt! ”. Jeg vil gerne arbejde med mennesker, og jeg har derfor overvejet medicinstudiet. Nu må vi se…

Én ting er sikkert, og det er, at jeg vil huske tilbage på min tid på Aabenraa Statsskole som noget helt specielt, der i den grad har åbnet mine øjne for alle de muligheder, der ligger for næsen af os.

De varmeste hilsner

Anna Kjær Jensen


Yderligere oplysninger og medlemsskab kan opnås ved henvendelse til:


Frank Christiansen, 61 71 28 67

Mail: fcribe@hotmail.com


Anne-Dorte Schmidt, 74 62 95 39

Mail: annedorte51@hotmail.com

Aabenraa Statsskoles Samfund

© 2011