Elevsamfundets legat 2019

Anna Louise Nielsen fortæller om sine planer:


Mandag er alligevel en god dag! Det blev den i hvert fald, da jeg, en helt almindelig gymnasieelev på Aabenraa Statsskole, blev glædeligt overrasket, med det fine legat fra elevsamfundet 2019.
Jeg er dybt taknemmelig og meget beæret over, at være blevet udvalgt som
årets modtager af dette fine legat.
Mit navn er Anna Louise Nielsen og jeg kan stadig ikke helt forstå, alt det der
lige er sket.
Jeg er født og opvokset i Rødekro, men opfatter mere mig selv, som halv sønderjyde og halv københavner, da hele min mors familie er født og opvokset i København. Min fars familie er derimod sønderjysk. Jeg har ingen søskende, men må tage til takke med mine støttende forældre.
Efter 10 års endt folkeskole på henholdsvis Rødekro- og Hærvejsskolen, valgte jeg at tage et ekstra år på Frøslevlejrens efterskole, for performance og scenekunst. Dette år, var det bedste jeg kunne give mig selv, idet mine omgivelser og jeg tydeligt kunne mærke en forskel omkring min personlige udvikling efter dette modnings år. Opholdet her satte også gang i mine fremtidsdrømme, som stadig præger min skolegang i dag. Jeg vil være skuespiller!
Jeg startede på Aabenraa Statsskole August 2017. Jeg var super nervøs og havde allermest lyst til at tage tilbage på efterskolen igen. Der gik dog alligevel ikke lang tid, før jeg følte mig veltilpas på Statsskolen. Tre år er nu næsten gået i idræts- og biologiklassen, og største delen af tiden har været fin. Der var en periode, hvor jeg følte mig udenfor i min klasse. Men med hjælp fra en fantastisk lærer, fik jeg taget hånd om problemet og jeg følte mig igen veltilpas i klassen. Nu glæder jeg mig bare til resten af året og at se, hvad det bringer. Som det ser ud lige nu, er mine planer efter studentereksamen et eller to sabbat år. Her regner jeg med at skulle ud at rejse og opleve verden. Samtidig vil jeg også gerne prøve kræfter med skuespillerfaget, for at finde ud af, om det er noget jeg duer til. Dette betyder højst sandsynligt, at jeg skal rejse til København, hvilket jeg glæder mig til. Til slut vil jeg endnu en gang sige tusind tak for legatet.


Venlig hilsen
Anna Louise Nielsen

Yderligere oplysninger og medlemsskab kan opnås ved henvendelse til:


Frank Christiansen, 61 71 28 67

Mail: fcribe@hotmail.com


Anne-Dorte Schmidt, 74 62 95 39

Mail: annedorte51@hotmail.com

Aabenraa Statsskoles Samfund

© 2011