JUBILARSAMMENKOMSTEN DEN 23. JUNI 2012

- en herlig dag med godstemning og godt vejr -

Jubilarsammenkomsten 2012 blev igen et fornøjeligt gensyn for mange! Der var mødt over 200 fra de forskellige årgange, og stemningen var meget munter. Der var meget at snakke om.

Programmet er en tradition. Starten på skolen er altid spændende både for os og for deltagerne. "Mon jeg nu kan kende mine kammerater fra den gang?" Nogle har ikke set hinanden i 25 år eller mere, andre har været til jubilarsammenkomster før, men for alle tror vi, det gælder at de synes det er en glad dag.

Rektor byder altid velkommen! Han glæder sig til dagen, siger han, selv om han jo ikke har kendt nogen af jubilarerne.

Rundgang på skolen vækker mange minder, selvom der i årenes løb er sket mange forandringer. Og dem kommer der flere af, da skolen ombygges i disse år.

Efter besøg på BaneGårdens Kunst og Kultur, hvor vi byder på forfriskning og en orientering om udstillingen m.m., går vi til Folkehjem til en herlig frokost og et hyggeligt samvær med sange og taler.

Holdet i år var gode til at synge de danske sange, som vi foreslog fra Højskolesangbogen, og der kom for en gangs skyld også forslag til sange fra deltagerne.

I gamle dage kunne man altid regne med, at der var flere aktive lærere, der talte til jubilarerne og trak minder frem. Det savner vi, men vi har heldigvis lektor rmeritus aage Lauersen, der stadig er rask og rørig og emget interesseret i denne sammenkomkomst, vi hvert år arrangerer. Han beder om ordet hvert år ogbidrager med en tankevækkende tale hilsen til de jubilerende.

Aage Lauersens tale                     Billeder fra jubilarfesten                         Billeder af jubilarklasser

Yderligere oplysninger og medlemsskab kan opnås ved henvendelse til:

 

Carl L. Callsen, 74 62 49 14
Mail
: carl(at)callsen.com

 

Anne-Dorte Schmidt, 74 62 95 39
Mail
: ads(at)mail.tele.dk

 

 

Aabenraa Statsskoles Samfund © 2011

 

  Aabenraa Statsskoles Elevsamfund