Elevsamfundets legat 2016
Mit navn er Henrik Andreas Kyndal og det var og er stadigt i dag en stor ære, at jeg har fået tildelt det flotte elevsamfunds legat. Jeg vil derfor gerne udnytte lejligheden til at sige, at jeg er dybt taknemlig!

Jeg havde absolut ingen anelse om, hvad der ventede mig, da jeg fredag den 24 Juni 2016, sammen med alle mine medstuderende, var samlet i Aabenraa Sønderjyllandshal til det festli-ge dimensionsarrangement. Vi sad alle med store smil på læberne, da vi nu var i gang med en overordentlig festlig uge, som igen samme aften bød på fest på skolen sammen med vores læ-rere.

Min vej igennem de 3 år på Aabenraa statsskole har været hårde, lærerige, betydningsfulde, festlige og fyldt med gode venner, som jeg forhåbentlig langt ud i fremtiden vil kunne holde kontakten med. Jeg startede min gymnasietid i 1.F efter et fantastisk år på SINE-sportsefterskole. Jeg håbede, at jeg ville gå 3 gode år i møde, og det gjorde jeg så sandelig også og sammen med klassen og nogle gode lærere har de sidste 3 år skabt oplevelser, jeg vil huske for evigt – både i og ude for klasselokalet. Vi var i klassen alle forskellige og havde forskellige indstillinger til, hvordan de næste 3 år skulle forløbe og det medførte blandt andet, at jeg i starten fandt det svært at finde mig til rette i denne nye klasse - Jeg kom fra en efterskole, hvor vi alle kendte hinanden, som var vi en stor familie, og nu skulle jeg kun ses med min klasse 5-6 timer om dagen, og det føltes ikke rigtigt som om at vi kendte hinanden og passede sammen… Men jeg havde sat mig det mål for, at årene skulle blive gode og festlige og derfor kæmpede jeg for, at vi i klassen fik et godt sammenhold. Dette resulterede i, at vi i fællesskab lavede mange sociale arrangementer og vi stille og roligt fandt hinanden og vi fik et bedre og bedre sammenhold. I dag vil jeg mene, at denne klasse ikke kunne have været bedre sammen-blandet af forskellige personligheder!

Nu er gymnasietiden slut, og jeg står nu med en masse erfaringer, som jeg håber, jeg kan bru-ge i min videre færden. Næste år står den for mit vedkommende på arbejde og ud og rejse verden tyndt. Derefter skal jeg læse videre. Jeg ved ikke præcist, hvad det bliver endnu, men en ting er sikkert, dette legat og de anderkendende ord som fulgte med, vil jeg sammen med minderne fra Aabenraa Statsskole altid kunne huske tilbage på med stolthed, glæde og som et bevis på, at hårdt arbejde kan betale sig.


Mange tak til Aabenraa Statsskoles Elevsamfund


Mange hilsner

Henrik Kyndal

Yderligere oplysninger og medlemsskab kan opnås ved henvendelse til:


Frank Christiansen, 61 71 28 67

Mail: fcribe@hotmail.com


Anne-Dorte Schmidt, 74 62 95 39

Mail: annedorte51@hotmail.com

Aabenraa Statsskoles Samfund

© 2011